Музика за деца от 2-6г

Очакваме ви в групата ни по Ранно Музикално Развитие, която е подходяща за деца от 2-6 години 🥁
Преподавателят ни Мика е една невероятна 🧚‍♀️ жена, която успява да привлече децата с нейните магични музикални инструменти.
Тя запалва любовта на децата към музиката и изкуството и ги пренася в една приказна атмосфера. 🎶

———
Мика посвещава пътя си в работа за изучаване и превръщане на живота в изкуство. Започва още на 4ри като актриса в киното, с игрален филм и главна роля „ В страната на фантазията”, след което в телевизията с ролята на Бърборичка в телевизионното детско шоу на кака Мариана и батко Николай, „Сладкарница захарно петле”. Като тинейджер работи в сферата на модата и дизайна като модел, рисува и завършва колеж за приложни изкуства – Схупи в София.

Продължава актьорската си кариера в поредица от телевизионни роли и по- късно завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ Кръстьо Срафов, в класа на проф. Н.Люцканов.
След дебюта си във Военният театър, е поканена от продуценти в Америка и продължава актьорската си кариера в Холивуд, Лос Анжелес.
Там завършва една от най – престижните школи по актьорско майстворство Beverly Hills Play House, академия в която учат звезди като Том Крус, Джо Пеши, Никол Кидман, Джон Траволта и др.големи таланти.
Участва в редица игрални филми и театрални постановки с главни и поддържащи роли, телевизионни предавания, музикални клипове, реклами и др.
Такса: 18лв./60мин
Свържете се с нас за повече информация.
0885/846 554

  Работно време
  Работно Време

  Пон-Пет: 8:00 – 18:00*
  Съб и Нед: почивен ден

  * с опция за допълнителен престой

  Супер Оферта

  Доведи приятел и вземи 5% отстъпка