Консултации с Детски психолог или Логопед

Нашият психолог Мария Маринова е завършила бакалавърска степен по Психология, както и магистратура по “Психология на развитието”, като също така е минала през множество стажове в различни институции – училища, центрове за терапии на деца, ВМА, Централен софийски затвора и ЗО “Кремиковци”. Всички тези институции й помогат да разбере, че детството е важен период в нашия живот. Травми, недооцененост и липса на подкрепа са предпоставки за по-нататъшки проблеми в общуването.

Участвала е в множество семинари и обучения свързани с детската личност, както и е завършила консултанското ниво в Българската асоциация по фамилна терапия. Към този момент се обучава за семеен терапевт. Работата в детска градина й помога да разшири контекста и да обръща внимание на семейната среда – важен аспект в детския живот. Много често съвместната работа с родителите успешно регулира симптомите на детето.

Мария казва: “Всяко дете носи своята индивидуалност, а с това идва и предизвикателството за мен – да намеря път към него. Да осигуря среда, в която да повиши увереността си, да стимулирам неговата любознателност и умения да регулира емоциите си – все важни неща, за да расте щастливо.”

Провеждаме индивидуални консултации, които са съсредоточени върху конкретен проблем, с цел намиране на правилните подходи за справянето им.

Продължителност: 60 мин./90 мин/120 мин. по Ваш избор с предварително записани часове

За да запишете индивидуална консултация, свържете се с нас на тел: 0885 846 554 или ни пишете на hello@explorers.bg

  Работно време
  Работно Време

  Пон-Пет: 8:00 – 18:00*
  Съб и Нед: почивен ден

  * с опция за допълнителен престой

  Супер Оферта

  Доведи приятел и вземи 5% отстъпка