Музика за деца от 2-6г.

Очакваме ви всяка сряда от 10:00ч в групата ни по Ранно Музикално Развитие, която е подходяща за деца от 2-6 години 🥁
Преподавателят ни Мика е една невероятна 🧚‍♀️ жена, която успява да привлече децата с нейните магични музикални инструменти.
Тя запалва любовта на децата към музиката и изкуството и ги пренася в една приказна атмосфера. 🎶

———
Мика посвещава пътя си в работа за изучаване и превръщане на живота в изкуство. Започва още на 4ри като актриса в киното, с игрален филм и главна роля „ В страната на фантазията”, след което в телевизията с ролята на Бърборичка в телевизионното детско шоу на кака Мариана и батко Николай, „Сладкарница захарно петле”. Като тинейджер работи в сферата на модата и дизайна като модел, рисува и завършва колеж за приложни изкуства – Схупи в София.

Продължава актьорската си кариера в поредица от телевизионни роли и по- късно завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ Кръстьо Срафов, в класа на проф. Н.Люцканов.
След дебюта си във Военният театър, е поканена от продуценти в Америка и продължава актьорската си кариера в Холивуд, Лос Анжелес.
Там завършва една от най – престижните школи по актьорско майстворство Beverly Hills Play House, академия в която учат звезди като Том Крус, Джо Пеши, Никол Кидман, Джон Траволта и др.големи таланти.
Участва в редица игрални филми и театрални постановки с главни и поддържащи роли, телевизионни предавания, музикални клипове, реклами и др.
Такса: 18лв.
Работно време
Работно Време

Пон-Пет: 8:00 – 18:00*
Съб и Нед: почивен ден

* с опция за допълнителен престой

Супер Оферта

Доведи приятел и вземи 5% отстъпка