Loading Събития

« All Събития

  • This event has passed.

Детските Капризи – Безплатна Лекция

15.10.2020 @ 18:30 - 20:00

Да си родител е свързано с ежедневни предизвикателства. Понякога децата са кротки ангелчета, а друг път се чудим какво ги е прихванало днес.

Случва се да тропа с крак, да се цупи, тръшка и нервничи, но какво всъщност иска да ни каже с това поведение?
Има ли какво да направим ние възрастните и как да говорим, така че да ни чуе?

На семинара “Детето и неговите капризи” ще си поговорим за това кое поведение определяме като “капризно” и какви са най-честите причини за него.

Има ли значение възрастта на детето, трябва ли да удовлетворяваме всяко желание и как да се справим в такава ситуация?


Заповядайте този четвъртък от 18:30ч. на БЕЗПЛАТНАТА ни лекция и ще получите ценни съвети за справяне от нашия психолог Мария Маринова.

Мария е завършила бакалавърска степен по Психология, както и магистратура по “Психология на развитието”, като също така е минала през множество стажове в различни институции – училища, центрове за терапии на деца.

Участвала е в множество семинари и обучения свързани с детската личност, както и е завършила консултанско ниво в Българската асоциация по фамилна терапия. Към този момент се обучава за семеен терапевт. Работата в детска градина й помога да разшири контекста и да обръща внимание на семейната среда – важен аспект в детския живот. Много често съвместната работа с родителите успешно регулира симптомите на детето.

Мария казва: “Всяко дете носи своята индивидуалност, а с това идва и предизвикателството за мен – да намеря път към него. Да осигуря среда, в която да повиши увереността си, да стимулирам неговата любознателност и умения да регулира емоциите си – все важни неща, за да расте щастливо.”

Моля, заявете предварително вашето присъствие на:
☎ 0885 84 65 54 или по 📧 hello@explorers.bg

Лекцията ще се проведе при група от минимум 3-ма души.

Информация

Дата:
15.10.2020
Час:
18:30 - 20:00
Event Tags:
, , ,
Работно време
Работно Време

Пон-Пет: 8:00 – 18:00*
Съб и Нед: почивен ден

* с опция за допълнителен престой