Loading Събития

« All Събития

  • This event has passed.

Английски за мъници (2-5г.)

05.10.2020 @ 17:30 - 30.10.2020 @ 18:15

Заповядайте всеки ВТОРНИК от 17:30ч. на езиковото ни обучение по английски език за най-малките.
 
Системата е модерна и иновативна технология за ранно чуждоезиково обучение, интегриращо възрастовата психология, психолингвистика, педагогика и дидактика. Постигат се много добри резултати на естествено усвояване на езика, подобно на майчиния и спонтанно говорене в дългосрочен план, като също така развива балансирани умения по английски език във всички аспекти: четене, писане, слушане и говорене
 
Езика се усвоява чрез жестови игри, песни и рими, специфично повторение и разкази с плюшени играчки в подходяща форма, материя и цветове. Употребата на жестове подпомага лесното и дълготрайно усвояване на английския език, а изиграването и създаването на истории с плюшените герои развива въображението и креативността на децата. Индивидуалния подход и комбинирането на аудио визуална и телекинестична стимулация подпомага навлизането на информацията в дългосрочната памет.
 
Преподавателят ни Камелия Атанасова (Ками) е изследователка и пътешественичка, която говори осем езика. Обича да обменя опит и истории за пътешествия из различни системи, разбирания, култури, континенти, светове и сфери. Практичният поход, логичната мисъл и постигането на оптимални резултати са нейна цел.
 
Ками е работила 15 години в ИТ сектора, работейки с хора от цял свят, в малки локални фирми и международни корпоративни структури през маркетинг и продажби, комуникация с контрагенти до управление на проекти, екипи и търгове.
 
Създател е на инициатива за обучение по предприемачество “Бизнес алтернативи”. Обучител, ментор, оценител и фасилитатор в образователни инициативи като “Ромска професионална мрежа” и летни лагери на “АРЕТЕ”, “Заедно в час”, “Готови за училище” на “Тръст за социална алтернатива”, “Ринкър Академия” и програмата за социално предприемачество “Промяната” на “Reach for Change”.
 
Завършила е Магистратура в СУ “Методика на чуждоезиковото обучение” и преподавала английски език на V, VI и VII клас в 12 СУ “Иван Асен II”. Разработила е авторска система за преподаване на английски език с помощта на подводни жестове и истории за подводни животни за деца, като последните години я е тествала в 192 ДГ Лозичка и в Навас Де Толоса в Мадрид, Испания.
 
Обадете ни се още сега и запишете вашето дете при нас:
☎️ 0885 846 554
📧hello@explorers.bg

Информация

Започва:
05.10.2020 @ 17:30
Приключва:
30.10.2020 @ 18:15
Event Tags:
,
Работно време
Работно Време

Пон-Пет: 8:00 – 18:00*
Съб и Нед: почивен ден

* с опция за допълнителен престой